Support


För hjälp och support kontaktar du den SMART ackrediterade återförsäljare du köpt produkten/lösningen av. Våra SMART ackrediterade återförsäljare utbildas fortlöpande av oss på Netsmart för att säkerställa att du som kund får ett professionellt och skickligt bemötande i alla led, från valet av produkter och utbildning till installation och teknisk support.

Netsmart har ett nära samarbete med våra leverantörer SMART Technologies, AverVision, BenQ, Prowise och Vaddio för att supportera våra ackrediterade återförsäljare. Netsmart AB har varit SMART Technologies distributör i Sverige för SMART Board sedan 1996.

Du hittar din SMART ackrediterade återförsäljare här.

Vet du inte var du har köpt din SMART Board? Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så guidar vi dig till rätt. Bifoga serienumret på din SMART produkt. Serienumret sitter nere till höger på ramens utsida på SMART Board. På SMART Interaktiv Projektor sitter den på ovansidan av projektorn.

Har du tappat bort produktnyckeln till din SMART produkt kan du beställa en ny på www.smartboard.se under "Aktivering av mjukvara / Ny produktnyckel".

 

 


Netsmart partner till

Guldäpplet


 

Go to top