Login

Monster Quiz the Board game

Tycker ni om att spela Monster Quiz? 

Nu kan ni ladda hem Monster Quiz the Board game, ett brädspel som spanske läraren och SEE:aren José Luis Castanio har skapat.

Underlaget är gratis, det bästa är om ni har möjlighet att lämna det till ett tryckeri som trycker spelplanen och de tillhörande spelmarkerna i storformat. Annars går det ju alltid att kopiera på vanligt papper och laminera.

“Monster Quiz: the board game” är ett spel som kombinerar användningen av mjukvaran SMART Notebook med ett stort brädspel som mäter 3x2 meter. Spelet som alternerar mellan interaktiva tavlan och brädspelet fångar elevernas uppmärksamhet och deras motivation hålls hög oberoende av vilket ämne det är frågan om.

Spelet kan användas i alla skolämnen, separat eller tillsammans, och eleverna kan vara med och göra frågorna och skapa aktiviteterna som används i spelet.

Innan ett spel startas upp “Monster Quiz: the board game” jobbar eleverna med att skriva frågor som senare används för att försöka besegra motståndarna i brädspelet. Läraren bestämmer vilka teman som ska användas för frågorna så att spelet passar in i undervisningen."

Spelregler på svenska >>

Läs mer och ladda hem spelet HÄR >>

 

Go to top