Jörgen Isaksson

Jörgen Isaksson

Nu kan du ändra din lektion som du tidigare lagt upp om du kanske gjort den bättre eller korrigerat saker eller kanske vill förtydliga mer vad den handlar om.

Oavsett skäl kan du enkelt ändra - du klickar dig fram till lektionen (du hittar dina lektioner under din profil eller genom att söka fram lektionen) sedan ändrar du genom att klicka ändringsikonen uppe till höger.

alt

Fortsätt bjuda era bra lektioner!

Välkomna åter till ett nytt härligt år!

Vi börjar med en kort film på hur du enkelt laddar upp en lektion här på SMART Klubben. Ni är många som har fantastiskt material som vi hoppas ni vill delar med er ännu mera av. Osäker på hur du lägger in en lektion ? Se filmen nedan.

alt

Hej!

Nu är det snart dags för BETT mässan i London igen.

På SMART håller vi även i år ett Nordiskt event för lärare som vill lära sig mer om SMART. Dessutom får man möjlighet att se hur SMART Board används i de övriga nordiska länderna.

Du hittar all information i PDFen nedan. Anmälan görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

alt

Hej och tack för förtroendet nu är vi

6000 medlemmar! 

Riktigt skoj ! Vi hoppas vi får träffa många av er på skolmässorna under höstlovet i Göteborg och Stockholm.

Du kan hämta biljetter gratis genom att klicka på bilderna nedan.

 

Vi ses!

alt                            alt

altNu hittar du vårt uppdaterade svenska galleri under Ladda  ner i vänstra menyn.

I detta galleri finns nu en del av partierna med och innan någon hör av sig och säger att flera av de "sittande" partierna EJ finns med så får vi väl förklara ...  ;-)

Vi har ställt frågan till samtliga partier i Riksdagen - tyvärr har endast 4 st godkänt att ni i skolan får använda deras bilder fritt från vårt galleri.

Vi lägger ingen värdering i detta men kan väl tycka det är lite intressant i valtider med tal om satsningar på skolan från vissa..  wink Där 16% av sveriges skolor har våra tavlor i dag.

Hur som helst så hittar ni en del att prata om inne i galleriet och resten får ni plocka från deras hemsidor - finns även en del lektioner redan där mycket information finns!

Kommentera gärna denna artikel nedan!

/Jörgen

Fredrik Bäckmans fil om Valet 2010.

Hej!
Välkommen till byggarbetslplatsen. Vi låter er komma in och hämta information som kan behövas och även prova på mycket nya funktioner.

VIKTIGT är dock att sidan ännu EJ är klar - egentligen precis som ett hus.. blir man någonsin färdig?
Vi har dock valt att göra det möjligt för er att logga in samtidigt som vi gärna tar feedback som EJ rör Lektionsdelen då där vet vi att vi har ca 600 filer som nu ska läggas över från vår import från SMARTKlubben Ver 1.0 och taggas upp av oss - tyvärr förstår inte ens datorer vad en Notebook fil är ej heller om den är ämnad för Årskurs 3 eller 4 och är geografi eller samhällskunskap men som tur är har vi 4 st heltidsanställda "fd" lärare som arbetar på Netsmart så de kommer att tagga upp allt efter hand.

Tillsvidare så kan ni ta del av lektioner genom att fritt bläddra i "import" kategorin eller söka i sökfältet nedan.
När vi har lagt in allt rätt kommer ni att kunna ta fram lektioner inom olika årskurser och ämnen.

När man lägger in en ny lektion kan man också välja att den ska ingå i flera ämnen om man önskar och även flera åldersgrupper - smart!

Mycket nytt hittar ni under Din Profil - där kan ni skapa Grupper, lägga upp Youtube klipp som är relevanta - ladda upp bilder mm.

Välkommen till arbetsplatsen och som ni vet MÅLSMAN anvarar för sina egna "klick" här inne så var försiktiga så ni ej snavar på en etta eller nolla.

Teknikrelaterat som ni ser som ett fel mailas gärna direkt till mig Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Klicka lungt!

En inspirationsfil med mycket lektionsexempel för olika åldrar - dels från lektioner på SMART Klubben av andra medlemmar och även av Netsmart. Mycket inspiration hur man kan arbeta med lager samt lesson acitivity toolkit.

Här är en bra fil om man vill rengöra sin SMART Board.
Eller "Lite skoj får man väl också ha"  ;-)

Övning i Notebook för att skapa Gallerimapp.

Sida 1 av 9
Go to top